Britanska zvezdnica se je znebila vsadkov in se pokazala brez nedrčka

Foto: Profimedia Charlotte Crosby Foto: Profimedia Charlotte Crosby Foto: Profimedia Charlotte Crosby Foto: Profimedia Charlotte Crosby
Takšna je danes.
Oglej si celoten članek

Charlotte Crosby, nekdanja zvezda resničnostnega šova Geordie Shore, si je dala lani odstraniti prsne vsadke, saj so se pojavili zapleti. Kot je vir takrat povedal časniku The Sun, je bila lepotica v hudih bolečinah.

"Pred počitnicami v Braziliji je strokovnjak diagnosticiral hudo vnetje in kapsularno kontrakturo, kar pomeni, da se je brazgotinasto tkivo okoli vsadka skrčilo in postalo trdo. To lahko povzroči kronične bolečine,“ je povedal vir.

Charlotte, ki so jo paparaci pred nekaj dnevi brez nedrčka ujeli na jahti pred obalo Španije, naj bi poseg sicer obžalovala že takoj po operaciji leta 2017. V galeriji si poglejte, kakšna je danes.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:20 10. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.