Britansko kraljevo družino pretresla smrt člana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novico o smrti je Buckinghamska palača potrdila.
Oglej si celoten članek

Iz Buckinghamske palače so sporočili, da je umrl 45-letni Thomas Kingston, mož Lady Gabrielle Kingston. "Tom je bil izjemen moški, ki je razsvetlil življenja vseh, ki smo ga poznali. Njegova smrt je velik šok za vso družino," so v izjavi zapisali člani njegove družine. Ob tem so javnost prosili, naj spoštuje njihovo zasebnost v času žalovanja. 

Vzrok smrti še ni znan. Sledila bo preiskava, a za zdaj ne kaže, da bi šlo za sumljivo smrt. 

Lady Gabriella Kingston je hči princa Michaela Kentskega, bratranca pokojne kraljice Elizabete II. Thomas Kingston in Gabriella sta se poročila maja 2019 v Windsorju. Med gosti na poroki sta bila kraljica Elizabeta II in njen mož, vojvoda Edinburški. Poleg njiju so bili na poroki tudi princ Harry, princesa Beatrice in yorška vojvodinja Sarah. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:10 28. Februar 2024.

    Kaj imamo Slovenci s to nemško družino, da mi je znati?????

  • 07:19 28. Februar 2024.

    Wtf ????

  • 00:25 28. Februar 2024.

    Koga to briga...?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.