Britje bikini predela: Tako se boste izognili vnetju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ženskam britje občutljivega bikini predela povzroča največ težav, saj zelo pogosto pride do vnetja. Tako se mu lahko izognete.
Oglej si celoten članek

Britje je še zlasti poleti nadležno, saj zaradi znoja veliko hitreje pride do vnetja. Temu pa se lahko s tem trikom izognete. Vse, kar potrebujete, je otroško olje, moški brivnik s štirimi britvicami, dezodorant brez parfuma (v stiku) in alkohol za razkuževanje.


Predel najprej namažite z oljem za bolj mehko kožo in dlake, nato pa nanj nanesite kremo za britje (moško) in ga obrijte, svetuje Freundin. Predel nato razkužite z medicinskim alkoholom. Na ta način boste zaprli pore. Na koncu pa uporabite še dezodorant, ki bo preprečil znojenje, ki povzroča razdraženo kožo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.