Britney besna na bivšega moža

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Britney Spears naj bi bila več kot jezna, ko je izvedela, da se je njen bivši mož Kevin Federline spet poročil.
Oglej si celoten članek

"Ko je izvedela, je začela nenadzorovano kričati in jokati. Kevin jo je s poroko presenetil. Ni je povabili, niti je ni obvestil, da se bo poročil z Victorio Prince. Brit je po poročni ceremoniji obvestil Kevinov prijatelj,“ revija National Enquirer citira neimenovani vir, ki je med drugim dodal, da je Britney zelo dolgo upala, da bosta s Kevinom nekoč spet par.

Pevka in nekdanji plesalec, s katerim ima dva sinova, sta se ločila leta 2007. Kevin je svojo novo ženo spoznal pred petimi leti, pred dvema letoma pa se jima je rodila hčerka Jordan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.