Britney in njene tablete

Foto: Žurnal24 Britney so zasačili s tabletami v rokah.
Pevka Britney Spears vedno manj pazi na zdravje, saj se pojavlja s tabletami v rokah in redno obiskuje restavracije s hitro prehrano.
Oglej si celoten članek

Pop princeska Britney Spears se pripravlja na vnovičen prodor na glasbene odre. Začela naj bi na podelitvi videonagrad MTV, vendar vse kaže, da pevka ni v najboljši formi. Na Beverly Hillsu je bila namreč med nakupovanjem opažena s skrivnostno škatlico tablet v roki. Kljub temu je bila 25-letnica dobre volje, ves čas se je smehljala, obiskala pa je tudi svoj najljubši salon za porjavitev.

MTV je po tednih dvomov medtem potrdil, da bo Britney sodelovala na podelitvi. Zapela naj bi dve pesmi: Gimme More in Cry. Eden izmed njenih plesalcev, Ruben Dario, pa je potrdil, da bo iluzionist Criss Angel pomagal pri Britneyjinem nastopu. Uporabil naj bi nekakšna ogledala, ki bodo zvezdnici pomagala "izginiti".

O pevkinem zdravju se mnogi sprašujejo tudi zaradi njenih prepogostih obiskov restavracij s hitro prehrano. Njen velik apetit naj bi se ji že poznal na telesu in zabuhlem obrazu, sama pa to še potencira s prekratkimi oblekami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.