Britney ne sme voziti otrok

Foto: Žurnal24 Sodnik meni, da Britney ni varna voznica.
Britney Spears je sodišče prepovedalo voziti avto, ko sta v njem tudi njena dva sinova.
Oglej si celoten članek
Britney Spears do nadaljnjega ne bo več smela za volan, če bosta v avtu tudi njena sinova, je odločilo sodišče v Los Angelesu. Prepoved vožnje za pevko je zahteval njen nekdanji mož Kevin Federline, potem ko je v javnost prišel posnetek, na katerem je zvezdnica prevozila rdečo luč na semaforju, na zadnjem sedežu avtomobila pa sta sedela Sean Preston in Jayden James.

Britney Spears se z nekdanjim možem že nekaj mesecev bori za pravico do skrbništva nad obema sinovoma - dveletnim Seanom Prestonom in enoletnim Jaydenom Jamesom. V začetku oktobra je začasno izgubila skrbništvo zaradi popivanja in uživanja mamil ter bizarnega vedenja v javnosti.

Sodnik je v ostri bitki med nekdanjima partnerjema, ki se ne moreta dogovoriti glede skrbništva njunih otrok, 18. septembra odredil, da mora pevka dvakrat tedensko opravljati nenapovedane teste uživanja mamil, lahko pa obdrži deljeno skrbništvo nad otrokoma.

Louis Vitton zahteval umik videospota
Britney Spears in njeni producenti so razjezili lastnike francoske blagovne znamke Louis Vuitton, ki je zaslovela zlasti na račun svojih usnjenih izdelkov. Razlog za hudo kri je bil videospot Do Somethin', v katerem Brit sedi v roza avtomobilu, in sicer na sedežih, na katerih so bili natisnjeni vzorci omenjene blagovne znamke. "Ponaredek,“ so sporočili z modne hiše in se podali v tožbo. To so tudi dobili. Sony BMG in glasbena postaja MTV bosta morala seči globoko v žep in Louis Vuittonu plačati odškodnino v višini 80 tisoč evrov. Tudi trgovanje in objavljanje videa je prepovedano.

Kaj je na to porekla zvezdnica, za zdaj še ni znano.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.