Britney pometla s svojimi tekmicami

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
V preteklem letu je največ denarja v žep pospravila pevka Britney Spears.
Oglej si celoten članek

Revija Forbes je na prvo mesto lestvice najbolj plačanih glasbenic v letošnjem letu uvrstila Britney Spears. Pevka, ki je bila tudi sodnica v ameriškem šovu The X Factor, letos ni izdala novega albuma niti ni imela turneje, je v zadnjih dvanajstih mesecih na račun prejela kar 58 milijonov ameriških dolarjev. Največ zelencev je prikapljalo od njene turneje in albuma Femme Fatale, nekaj pa so pripomogli tudi parfumi z Elizabeth Arden. Z lestvice je tako zrinila pevke Taylor Swift, Rihanna, Lady Gaga in Katy Perry.

Lani je največ zaslužila Lady Gaga, ki je letos pristala na četrtem mestu z 52 milijoni. Na drugem je Taylor Swift z 57 milijoni, Rihanna na tretjem pa s 53 milijoni. Katy Perry je zaslužila 45 milijonov dolarjev. Med največjimi zaslužkaricami sta tudi Beyoncé ( s 40 milijoni) in Madonna (s 30 milijoni dolarjev).

Revija Forbes sestavi lestvico na podlagi prihodkov od prodanih albumov, turnej in drugih izdelkov med majem 2011 in majem 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:05 13. December 2012.

    Ni res! Naši lopovi so ga več!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.