Britney smrdi kot vreča smeti

Foto: Žurnal24 Britney Spears Jason Trawick
Nenavadne življenjske navade, zaradi katerih Britney Spears smrdi kot vreča smeti, so pevko postavile pred velik ultimat – umivanje in sveža oblačila ali pa bo ostala brez svojega fanta.
Oglej si celoten članek

Zadnje tedne je pop zvezdnici Britney Spears povsem vseeno za svoj videz, saj si redko umiva lase, ista oblačila pa nosi tudi po nekaj dni skupaj. Prav zato se njen fant Jason Trawick z njo ne želi kazati v javnosti in jo opozarja, da jo bo zaradi smradu še zapustil. 

"Britney ni tip človeka, ki bi uporabljal dišeče losjone," je razkril vir blizu pevke. "Sovraži si umivati lase, zato velikokrat smrdijo po kislem. Včasih le zgrabi obleko in jo nosi dva ali tri dni v tednu. Pred kratkim je bila že tretji dan v isti obleki, zato Jason ni hotel zapustiti hiše, dokler ne obleče kaj drugega. K sreči jih zdaj redno menja, saj ve, da ni bolj sramotnega razloga za konec razmerja."

Tudi Britneyjini prijatelji pravijo, da zvezdnica nikoli ni veliko dala na svoj videz. "To je navadna lenoba. Tako je bilo tudi, ko je bila poročena s Kevinom Federlinom."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.