Britney Spears: Čustvena izjava po odpovedi vseh koncertov

Foto: Profimedia
Situacija v družini Spears je zelo resna.
Oglej si celoten članek

Oktobra je Britney Spears najavila, da se bodo februarja v Las Vegasu začeli njeni koncerti, sedaj pa je 37-letnica vse nastope odpovedala, in sicer iz osebnih razlogov.

“Pomembno je, da je družina vedno na prvem mestu. To odločitev sem morala sprejeti. Pred nekaj meseci je bil moj oče hospitaliziran. Skoraj bi umrl. Hvaležni smo, da je preživel, a do ozdravitve je še dolga pot. Morala sem sprejeti težko odločitev in vso svojo pozornost in energijo usmeriti k družini. Upam, da razumete,” je na družbenem omrežju zapisala zvezdnica.

Kdaj se bo vrnila na oder, ni znano.


Jamie Spears je pred nekaj meseci v bolnišnici preživel več kot en mesec. Kot poroča Daily Mail, se mu je takrat pretrgalo debelo črevo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:07 7. Januar 2019.

    No, izjavi" družina je vedno na prvem mestu" in "morala sem sprejeti težko odločitev" sta si nasprotujoči. Če je družina …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.