Britney Spears na odru nič več privlačna

Foto: FameFlynet Britney Spears Foto: FameFlynet Britney Spears Foto: FameFlynet Britney Spears Foto: FameFlynet Britney Spears Foto: Reuters Britney Spears Foto: Reuters Britney Spears Foto: Reuters Britney Spears Foto: Reuters Britney Spears
Kot kaže, bi morala Britney Spears malce razmisliti o svoji garderobi za nastope.
Oglej si celoten članek

Če Jennifer Lopez pri svojih 44 letih po odru še vedno skače napol gola, to še ne pomeni, da bi morala enako početi Britney Spears, pa čeprav je 12 let mlajša. Jennifer namreč za svojo postavo trdo gara, kar se še kako opazi, Britney pa se je očitno zapustila in ni več tako fit kot nekoč.

Ravno zato bi morda morala razmisliti o malce drugačnih odrskih opravah, saj ji te, ki jih nosi na nastopih v Las Vegasu, nikakor ne delajo usluge. Škoda, saj verjamemo, da bi bila lahko v drugačnih oblačilih z drugačnim krojem in ki ne razkrivajo toliko kože, prav zapeljiva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:17 31. December 2013.

    Al še zmer jo bi jebavho...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.