Britney Spears potegnili za nos

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka Britney Spears se je znašla sredi potegavščine o aferi in očetovstvu.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi je udarila novica, da je Britney Spears prevarala svojega nekdanjega moža Kevina Federlina z njegovim bratom Christopherjem ter da je slednji celo biološki oče njenega starejšega sina Seana Prestona. Sedaj se je izkazalo, da si je zvezdnike nekdo pošteno privoščil.

Na sodišču se je namreč Jonathan Lee Riches izdajal za Christopherja Federlinea in tako povzročil pravi škandal. Proti pevki je vložil ponarejeno tožbo, v kateri jo je označil, da je brez kontrole, da je podcenjevala njegovo moškost in mu grozila, da bo javno razglasila, da je njen svak pravi oče Seana Prestona ter da mu je ukradla kreditno kartico.

Sodnik je primer razveljavil dva dni kasneje, ko se je razvedelo, da pravi Christopher ni imel nič s tožbo ter da je šlo za potegavščino. Pevkin predstavnik na vso zadevo še ni podal nobenega komentarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.