Britney Spears povsem gola pošilja lepe pozdrave

Foto: Profimedia
"It's Britney, beach!"
Oglej si celoten članek

Pevka Britney Spears se je rešila okov svojega očeta, ki je več let opravljal z njenim premoženjem, in sedaj uživa v svoji novi svobodi. 40-letnica se je sicer že prej rada kazala v provokativnih pozah in bolj slečena kot oblečena, sedaj pa je na njenem profilu na Instagramu vročih posnetkov še več - in to tudi popolnoma golih. Svoje sledilce je v Evinem kostumu pred kratkim pozdravila s plaže.

Da se je izognila cenzuri, je najbolj "kritične" predele telesa prekrila z diamanti, a fotografije zaradi tega nič manj ne burijo moške domišljije. Njeni sledilci so navdušeni. "It's Britney, beach," se je nekdo spomnil na vrstico iz njene pesmi Gimme more in jo malo predelal. Namesto besede "bitch" (psica, op.avt.) je uporabil "beach" (plaža, op. avt.). 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.