Britney Spears s pestmi nad gospodinjsko pomočnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Preiskava še poteka.
Oglej si celoten članek

Portal TMZ poroča, da naj bi pred nekaj dnevi v hiši pevke Britney Spears počilo med njo in njeno dolgoletno gospodinjsko pomočnico. 

Zvezdničina zaposlena je enega od pevkinih psov odpeljala k veterinarju, ker jo je zaskrbelo za žival, ko je prišla domov, pa je izbruhnil prepir, med katerim naj bi ji pevka iz rok izbila telefon. 

Pevkina ekipa je obtožbe zavrnila. Pričakujejo, da se bo preiskava končala, a predstavnik policije naj bi prej omenjenemu mediju zaupal, da še vedno zbirajo podatke in da odločitev, ali pevko ovaditi ali ne, še ni padla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.