Britney Spears za to na leto zapravi 11 milijonov?!?!

Foto: Profimedia
Od zasluženih 15 milijonov jih je zapravila kar 11.
Oglej si celoten članek

Pop princeska Britney Spears je po poročanju TMZ lani zapravila skoraj 11 milijonov dolarjev. Skoraj 123 tisoč je zapravila za masaže in manikure, skoraj 70 tisočakov je pustila v trgovinah z oblačili, slabih 25 tisoč pa je porabila za frizerja in ličenje. Tudi za svoje kužke je lepo poskrbela. Zanje je segla globoko v žep. Zakaj točno so potrebovali 30 tisočakov sicer ni znano … Večino denarja pa je potrebovala za vzdrževanje svojih posestev in razkošnih hiš.

Na koncu leta je Brit na računu ostalo še 55 milijonov evrov, pet milijonov več kot konec leta 2015. Njeno premoženje je sicer še večje. V to številko ni vključen denar, ki jih ima v raznih skladih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.