Britney spet z Madonno

Foto: Žurnal24 Brit ali Varla?
Razvpita Britney Spears, ki se počasi vrača v normalno življenje, se veseli predvsem ponovnega sodelovanja s svojo vzornico Madonno.
Oglej si celoten članek
Britney Spears se veseli, da bo spet sodelovala z Madonno, ki je že od otroških let njena vzornica. Princeska in kraljica popa bosta namreč skupaj posneli filmček, ki ga bodo vrteli na Madonnini turneji Sticky & Sweet. Britneyjina prijateljica je povedala, da se pevka zelo veseli Madonnine družbe, vendar na odrasel način. Kljub vzhičenosti se namreč zaveda, da je tudi sama zvezda in da bo k projektu prispevala svoje zamisli.

Razvpita pop princeska, ki je zadnja leta preživela več časa na rehabilitaciji kot doma, se je na snemanje temeljito pripravila. Poleg nenehnega razmišljanja o idejah za film si je posvetlila tudi lase. Tako ima zdaj namesto rumenega odtenka skoraj čisto bele pramene.

Njena prijateljica je tudi razkrila, da so Britney vse težave okrepile in da se zdaj vede bolj zrelo kot prej. Polna je življenja in z veseljem načrtuje nove projekte.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.