Britney tožijo za plagiat

Foto: Žurnal24 Pevkina nova uspešnica je očitno plagiat. (Foto: Reuters)
Na začetku januarja se je pevka Britney Spears po dveletnem premoru vrnila na glasbeno sceno z novo uspešnico, a jo je že doletela tožba.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj tedni je pevka Britney Spears objavila svojo novo pesem z naslovom Hold It Against Me, a del besedila si je očitno sposodila iz pesmi If I Said You Had A Beautiful Body ameriškega dua The Bellamy Brothers.

Duet je svojo country pesem posnel leta 1979. Ko sta brata Bellamy slišala za Britneyjino različico, je sprva nista želela tožiti, temveč samo javno opozoriti. A očitno sta si premislila. "S Howardom nimava osebno nič proti Britney. Je zelo nadarjeno dekle. Ampak profesionalno, iskreno, se počutiva oropana. Kje je njena izvirnost?" je povedal David Bellamy.

Kaj je na tožbo odvrnila pevka, ni znano.

Prisluhnite obema skladbama:
If I Said You Had A Beautiful Body – The Bellamy Brothers

Hold It Against Me – Britney Spears

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.