Britney v baletni igri

Foto: Žurnal24 Britney Spears kot ˝sodobna tragedija˝.
Mladi umetniki iz londonske plesne skupine Rambert Dance bodo na odru uprizorili baletno igro o Britney Spears.
Oglej si celoten članek

Meltdown (Stalitev), kot je naslov predstave o Britney, govori predvsem o njenem javnem življenju. Igra vsebuje vse od njenih prerekanj z paparaci, obdobjem, ko je bila obrita na balin ter nenazadnje tudi nosil, na katerih jo nemočno odnesejo.

Avtorji so se pri izdelavi igre posluževali naslovov in zgodb iz tabloidov. Koreograf Hubert Essakow, ki je po lastnih besedah ˝fasciniran nad dejstvom, da smo fascinirani z njo˝, imenoval njeno zgodbo kot ˝sodobno tragedijo˝, kjer gre za propad osebe, ki je bila nekdaj oboževana s strani večmilijonske množice.

Glasbo za balet je napisal Richard Thomas, ki je znan po tem, da je uglasbil tudi operno verzijo ameriške oddaje Jerry Springer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.