Britney z novim hitom

Foto: Žurnal24 Britney bo po besedah glasbenih kritikov z novo pesmijo dosegla velik uspeh. (Fo

Your browser doesn’t support HTML5 video

Britney Spears se vrača na sceno! Na spletu je objavila svojo novo pesem Hold it against me, ki ji glasbeni kritiki napovedujejo velik uspeh.
Oglej si celoten članek

Dve leti po albumu Circus se Britney Spears s pesmijo Hold it against me in albumom vrača na glasbeno sceno. Slavna pevka, ki je svoje oboževalce o svoji novi pesmi obvestila kar prek Twitterja, je nad izdelkom več kot zadovoljna.

"Pesem ima nalezljiv ritem, zato bo zagotovo velik hit,“ so povedali glasbeni kritiki. Z lepimi besedami nista varčevala niti producenta pesmi Dr. Luke in Max Martin, ki sta dejala, da je Britney izredno profesionalna. „Z njo je izredno lahko delati,“ sta dodala.

Pesem lahko poslušate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.