Britney zmerjajo, da je debela

Foto: Žurnal24 Britney naj bi v torbicah skrivala sladkarije.
Pop princeska Britney Spears se je v zadnjih mesecih zredila za sedem kilogramov. Njeni najbližji jo zmerjajo, da je debela, zato se hoče kilogramov znebiti čim prej.
Oglej si celoten članek
"Bila je objokana in govorila je, da jo zmerjajo. Na zadnjem sestanku se je pojavila z vrečko hitre hrane in njeni sodelavci so znoreli. Britney bi morala jesti belo meso, sadje in zelenjavo. Njen oče je zelo zaskrbljen," je povedal neimenovan vir.

Jamie Spears, oče pop princeske, se je pred časom odločil, da bo skrbel za njeno duševno in telesno stanje. Britney se mora zato pod njegovim nadzorom zdravo prehranjevati, ne uide pa ji niti vsakodnevna telovadba.

"Morala bi paziti na vnos kalorij, toda ona sovraži sadje in zelenjavo. Njena največja napaka je, da se prehranjuje z mastno hrano in pozno zvečer. Britney obožuje piškote in bonbone, ki jih ima vedno v torbici. Pogosto skriva hrano, toda njeni osebni trenerji vedo, kaj se dogaja. Britney pa jim samo odgovori, naj se brigajo zase," je še povedal vir.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.