Britneyjin šov en velik nateg?!

Foto: EPA britney spears Foto: EPA britney spears
Britney Spears začela s šovi. Osvaja ali zavaja Las Vegas?
Oglej si celoten članek

Kar se zgodi v Vegasu, ostane v Vegasu, pravijo. Temu pa očitno ni tako. To je sedaj okusila tudi pevka Britney Spears, ki je 26. decembra začela nastopati v Planet Hollywood Resort & Casino v Las Vegasu.

Kmalu po nastopu so se oglasi zlobni jeziki, ki trdijo, da Brit gledalcem prodaja meglo. Po njihovem mnenju in tudi po mnenju nekaterih oboževalcev Britney ne poje v živo. Če to drži, gre za pravi škandal. Cene vstopnic za 90-minutni šov "A Piece of Me" se namreč gibajo med 435 in 1800 evri. Te obtožbe sicer niso nič novega. Britney so pri pevskem goljufanju zalotili že v preteklosti. Pevkin menedžment je tokrat obtožbe zavrnil.

Njeni fani pa se niso pritoževali le nad petjem oziroma nepetjem, ampak tudi nad njenim videzom. Kot pravijo, Britneyjine trebušne mišice niso prave. Kostumografi naj bi ji pomagali s sprajem za porjavitev.

Kakorkoli že, Brit ima do leta 2016 čas, da svoje telo izklesa. Čaka jo 48 nastopov s 24 pesmimi. Dober fitnes program ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.