Britneyjina kilaža eksplodirala

Foto: Žurnal24 Britney Foto: Žurnal24 Britney Spears Foto: Žurnal24 Britney Spears Foto: Žurnal24 Britney Spears Foto: Žurnal24 Britney Spears Foto: Žurnal24 Britney Spears Foto: Žurnal24 Britney Spears Foto: Žurnal24 Britney Spears
Album Britney Spears se naglo vzpenja po lestvicah, tako kot tudi njena teža.
Oglej si celoten članek

Pevka se menda bojuje z depresijo in del njene "terapije" poleg hitre prehrane vključuje tudi ogromne količine alkohola in tablet. Zaradi te posebne "diete" naj bi se Brit v zadnjih šestih mesecih zredila za 13 kilogramov. Visoka je 163 centimetrov, trenutno pa menda tehta 68 kilogramov – njen osebni rekord, pravijo viri.

Njeno polnejšo postavo so nazadnje lahko od blizu videli obiskovalci njenega koncerta v Las Vegasu. V zavihku galerija si lahko ogledate nekaj utrinkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.