Britneyjina skrivnost je folija

Foto: Žurnal24 Britney_AFP_141108
Hollywoodska pop ikona Britney Spears za svež izgled ustnic uporablja zamrznjeno alufolijo.
Oglej si celoten članek

Svež izgled ustnic naj bi Britney Spears dosegla s pomočjo svojega mojstra za ličenje in večjimi količinami alufolije. "Da ohrani sveže in nabrekle ustnice, si prek obraza namesti zglajeno in zamrznjeno alufolijo," navaja neimenovani vir. 


Britney pa ni edina, ki ima nenavadne navade ohranjanja lepih ustnic. Igralka Jennifer Aniston za svoje ustnice uporablja domačo zmes vode in sladkorja, igralka  Angelina Jolie pa prisega na poceni balzam za ustnice, ki naj bi iz ust preganjal slab vonj.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.