Brooke Shields kot Morticia

Foto: Žurnal24 Brooke ima izkušnje z nastopi na Broadwayu. (Foto: Flynet/JLP)
Hollywoodska igralka Brooke Shields bo na broadwayskih odrih nastopila v vlogi Morticie.
Oglej si celoten članek

Na Broadwayu je namreč prišlo do spremembe v zasedbi vlog. Potem ko je 15 mesecev v muzikalu The Addams Family (Adamsovi) v vlogi Morticie nastopala Bebe Neuwirth, bo sedaj omenjeno vlogo prevzela igralka Brooke Shields.

Shieldsova bo v omenjeni vlogi prvič nastopila konec junija, muzikal pa je označila kot čudovito zabaven, šaljiv in duhovit. Igralka je sicer že velikokrat nastopila na broadwayskem odru, med drugim kot Roxie Hart v muzikalu Chicago in kot Sally Bowels v muzikalu Kabaret.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.