Brooklyn Beckham ljubi kopijo svoje mame

Foto: Profimedia
Brooklyn Beckham in Hana Cross sta se razšla.
Oglej si celoten članek

Najstarejši sin Victorie in Davida Beckhama, Brooklyn, je spet zaljubljen. Po tem, ko se je poleti razšel z modelom Hano Cross, s katero sta se v javnosti večkrat sprla in razveseljevala paparace, je sedaj srečo našel v objemu pet let starejše manekenke in igralke Phoebe Torrance, za katero pravijo, da je izrezana Victoria. Lepotico so celo že večkrat najeli kot zvezdničino dvojnico.

Magazin Beckham po sporu s svojo drago jokal v avtu
Foto: Profimedia Phoebe Torrance
Kot piše Vip.de, naj bi 20-letnika na podobnost z Vicky opozorili tudi njegovi prijatelji, a Brooklyn pravi, da njegova naklonjenost Phoebe ni niti malo povezana z dejstvom, da je podobna njegovi mami.

Foto: Profimedia victoria beckham, david beckham

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.