Brooklyn Beckham uspešen v manekenskih vodah

Foto: EPA
Foto: EPA
Sin slavnega para Beckham vedno bolj prepoznaven obraz v sferi mode.
Oglej si celoten članek

16-letni Brooklyn Beckham več kot očitno uspešno sledi stopinjam svojih staršev. Pred kratkim je mladi maneken poziral za naslovnico revije Miss Vogue, katero sta pred leti krasila tudi njegova starša; Victoria (41) in David (40).

Pri tem je razkril: "Moj oče ima čudovit stil oblačenja in obleke si deliva.“ Vse je torej v genih, bi lahko rekli. Brooklyn pa si kljub vedno večji prepoznavnosti v svetu mode v prihodnosti želi študirati umetnost in fotografijo v Ameriki. Za omenjeno revijo je pojasnil: "Ljubim nogomet, a sem ob tem zelo strasten tudi do fotografije in filma. Trenutno si puščam svoje možnosti odprte.“ 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:49 6. September 2015.

    ja revček, no .......le kako mu je uspelo ??? ma lahko bit uspešen, če imaš za sabo take "nepoznane in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.