Brown noče nastopiti v Simpsonovih

Foto: Žurnal24 Brown ne misli posnemati svojega predhodnika z nastopom v risanki.
Britanski premier Brown ne bo nastopil v stranski vlogi v priljubljeni ameriški risanki o družini Simpson.
Oglej si celoten članek

Britanski premier Gordon Brown je izključil, da bi v stranski vlogi nastopil v priljubljeni ameriški risanki o družini Simpson. Njegov predhodnik Tony Blair je sicer posodil svoj glas za enega od delov nadaljevanke leta 2003, ki so ga poimenovali "Monologi Regine", Brown pa je zdaj zatrdil, da sam česa podobnega ne bo ponovil.

"Tony Blair je to storil, mislim pa, da kaj takega ni zame," je dejal Brown. Pri tem je še zatrdil, da v prihodnje ne namerava nastopiti v oddajah, v katerih iščejo glasbene ali plesne talente.

V omenjeni epizodi "Monologi Regine" se Simpsonovi odpravijo v London, kjer jih pozdravi Blair, čeprav ga oče družine Homer Simpson, ki ravno ne slovi po svoji pameti, zamenja za britanskega posebneža, gospoda Beana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.