Brown spet postal očka

Foto: Žurnal24 James Brown ima po zadnjih podatkih sedem otrok.
"Sex Machine" James Brown, ki je umrl decembra lani, je spet postal očka.
Oglej si celoten članek

Ob pomoči testa DNK je neka ženska namreč dokazala, da je pevec, ki je dočakal 73 let, oče njene hčere. To je časniku The Augusta Chronicle povedal zvezdnikov zaupnik Buddy Dallas in dodal, da so po pevčevi smrti izvedli že več tovrstnih testov. Nekaj domnevnih otrok so že morali razočarati, na nekaj rezultatov pa še čakajo.

Zanimiva je tudi zgodba Tomi Rae Hynie, ki trdi, da je Brown oče njenega sina Jamesa Browna II. Hynie, ki je s pevcem delala, trdi tudi, da je njegova četrta žena. Zvezdnikovi odvetniki njenim izjavam oporekajo, saj v Brownovi oporoki s sinom nista omenjena.

Za Brownovo dediščino se trenutno poteguje šest njegovih otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.