Brownovim prepovedali obiskovanje Bobbi Kristine

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Razen Bobbyja Browna nihče iz njegove družine ne sme do Bobbi Kristine.
Oglej si celoten članek

Bobbi Kristina že nekaj dni leži v hospicu. Njeni sorodniki vsak dan bdijo ob njeni postelji, saj so 22-letnici dnevi šteti. Obiske pa so po nedavnem škandalu, v katerega je bil vpleten Bobbijin daljni sorodnik, omejili. "Hospic je odločil, da Bobbi lahko obiskujejo le njeni skrbniki, med katerimi so njen oče, teta Pat Houston in babica Cissy Houston.“

Kot smo poročali, je sorodnik 22-letnice medijem poskušal prodati fotografijo iz hospica. Zahteval naj bi 100 tisoč dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.