Bruca ni maral

Foto: Žurnal24 Par govorice o Ashtonovi nezvestobi ostro zanika. (Foto: Reuters)
Čeprav je Ashton Kutcher veliko mlajši in po mnenju mnogih tudi postavnejši od Bruca Willisa, se je ob nekdanjem soprogu svoje Demi počutil negotovo.
Oglej si celoten članek

Ashton Kutcher je povsem iskreno in brez dlake na jeziku ameriškim medijem zaupal, kako se je počutil ob Brucu Willisu. "Pravzaprav ga nisem maral, saj je spal z mojo ženo. A s časom sem se navadil. Ko premagaš ljubosumje, ki je le odraz negotovosti, vse postane lažje," je priznal Ashton Kutcher, ki je od Demi Moore mlajši 16 let.

Ashton in Demi sta poročena pet let, v zakonu pa ima je uspelo zgraditi zgleden odnos z njenimi otroci in nekdanjim soprogom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.