Bruce se vrača na sceno

Foto: Žurnal24 Bruce bo verjetno spet ponudil vrhunski izdelek.
Bruce Springsteen se z matično zasedbo vrača na glasbene odre. Na poti je namreč njihov novi album Magic.
Oglej si celoten članek
Bruce Springsteen in njegova matična zasedba The E Street Band so po petih letih izdali novi album Magic. Njihov zadnji izdelek The Rising je dosegel multiplatinasto naklado in dobil tri grammyje.

Novi projekt naj bi predstavljal enostaven, čist in čvrst rock. Dolgoletni član Brucove managersko-promocijske ekipe Jon Landau je povedal, da je izdelek maksimalno iskren in brez nepotrebnih kompliciranj. Ker je delež spremljevalne skupine na plošči značajen, lahko pričakujemo izredno svež zvok.

Vsekakor bo album ponudil perfekcionizem, ki je za Brucea Springsteena značilen že 20 let, odkar se uvršča med deset najboljših glasbenikov današnjega časa. Njegova kariera sicer traja že 37 let.

Poleg izida plošče pa so Bruce Springsteen & The E Street Band napovedali tudi veliko severnoameriško in evropsko turnejo. Nam najbližji koncert bo 28. novembra v Milanu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.