Bruce Willis pištolo kar dvakrat sprožil ob napačnem času

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralčeva družina je ta teden sporočila, da se je upokojil.
Oglej si celoten članek

Družina igralca Brucea Willisa je sporočila, da so pri zvezdniku potrdili afazijo, ki je prizadela njegove kognitivne sposobnosti, zaradi česar se poslavlja od kariere.

Afazija vpliva na sposobnost govora, pisanja in razumevanja verbalnega in pisnega govora. Ponavadi se pojavi po kapi ali poškodbi glave, lahko pa se razvije tudi postopoma zaradi možganskega tumorja ali drugih bolezni.

Težave med snemanjem

Oglasilo se je več filmarjev, ki so povedali, da Willisove težave trajajo že leta. Viri pravijo, da si Willis že lep čas ni bil več sposoben zapomniti besedila, zato je nosil slušalko, preko katere so mu prišepetavali vrstice.

Dva člana ekipe, ki sta z igralcem leta 2020 snemala film Hard Kill, pa sta razkrila, da je Willis kar dvakrat na napačno iztočnico ustrelil pištolo, v kateri je bil slepi naboj.

Lala Kent, ki je igrala Willisovo hčerko, je povedala, da je čakala na iztočnico, po kateri bi se morala skloniti, da bi njen filmski oče lahko ustrelil zločinca. Willis pa je orožje sprožil brez opozorila, in to dvakrat.

"Poskrbeli smo, da mu nihče več ni stal na poti, ko je rokoval z orožjem," pa je dodal drugi član ekipe. Dva vira sta te informacije sicer zavrnila.

Lani je Willis snemal film Out of Death. Da ima težave, je opazil tudi režiser Mike Burns, ki naj bi scenarista prosil, da skrajša njegovo vlogo in monologe. "Že na prvi dan snemanja sem opazil, da se soočamo z večjo težavo," je povedal Burns, ki je vse prizore z igralcem poskušal posneti v enem dnevu.

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:29 2. April 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 20:31 1. April 2022.

    Mediji afazija je, simptom, ko gre za t.i nevrodenegerativni sindrom, Vzroki pa so zelo različni. Predno novinarji, kaj poročate nekaj …

  • 11:22 1. April 2022.

    In takle naj nas rešuje pred grozečimi asteroidi? Slabo se nam piše...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.