Bruce Willis: Prva fotografija po javni objavi diagnoze

Foto: EPA
Foto: EPA
Na svojo družino se lahko zanese.
Oglej si celoten članek

Družina ameriškega igralca Brucea Willisa je konec marca sporočila, da se zaradi afazije, ki je prizadela njegove kognitivne sposobnosti, poslavlja od kariere. 

Afazija vpliva na sposobnost govora, pisanja in razumevanja verbalnega in pisnega govora. Ponavadi se pojavi po kapi ali poškodbi glave, lahko pa se razvije tudi postopoma zaradi možganskega tumorja ali drugih bolezni.

67-letniku v tem težkem času ob strani stoji njegova družina, žena Emma, s katero ima dve hčerki, in nekdanja žena Demi Moore, ki mu je rodila tri hčerke. 

43-letna Emma je sedaj objavila prvo igralčevo fotografijo po javni objavi diagnoze, ki jo je posnela njuna 10-letna hčerka Mabel. "Mama in oče v svojem najljubšem okolju," se glasi zapis ob posnetku, na katerem je jasno videti, kako povezan je par, ki si je večno zvestobo obljubil leta 2009. 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.