Bruce Willis razkril spol četrtega otroka

Foto: EPA
Foto: EPA
Hollywoodski igralec Bruce Willis je izvedel za spol četrtega otroka, ki ga pričakuje s svojo mlado ženo Emmo Heming.
Oglej si celoten članek

Bruce je izvedel, da bo po treh hčerah, Rumer, Scout in Tallulah, ki so se mu rodile v zakonu z Demi Moore, spet dobil hčerko. Šestinpetdesetletni igralec četrto deklico pričakuje z Emmo Heming, ki je od zvezdnika mlajša kar 23 let.

Neimenovani vir je za ameriške medije dejal, da je Bruce presrečen in niti malo razočaran, ker ne bo dobil sina. "Zelo se veseli še ene deklice v svojem življenju. Bruce je zelo srečen in uživa v zakonu z Emmo," je razkril vir. Igralec je še pred časom dejal, da mu ni pomembno, ali bo še imel otroke ali ne, saj je življenje z Emmo popolno. "Imel bi še tisoč otrok, ali pa nobenega več. Čisto vseeno mi je, Emma me povsem dopolnjuje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.