Bruckheimer bo pustil svoj pečat

Foto: Žurnal24 Jerry Bruckheimer. (Foto: EPA)
Tudi Jerry Bruckheimer bo pustil odtise svojih nog in rok na pločniku slavnih.
Oglej si celoten članek

Bruckheimer se bo pridružil mnogim velikanom in legendam filmskega sveta, ki so to storili že pred njim. Vsekakor pa je Bruckheimer svoj pečat filmski umetnosti pustil že mnogo prej s hiti, kot so Top Gun, Dnevi grmenja, Policaj z Beverly Hillsa in Pirati s Karibov.

Najnovejši projekti
V kinematografe prihajata njegova najnovejša projekta: akcijsko-pustolovski Čarovnikov vajenec z Nicolasom Cageem v glavni vlogi, ki ga bomo v Sloveniji videli septembra letos, in nadaljevanje Piratov s Karibov, ki prihaja na spored predvidoma maja 2011.
 
Bruckheimerjev najnovejši projekt pa je film Perzijski princ: sipine časa, epska pustolovščina, ki se dogaja v mistični perzijski deželi. Film pri nas pričakujemo 20. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.