Bruhanje med Ruddovim nastopom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Paul Rudd se preizkuša tudi v gledališču, vendar je za nekatere neprebavljiv.
Oglej si celoten članek

Paul Rudd trenutno nastopa v gledališki igri Grace na Broadwayju. Med zadnjo predstavo pa je nek moški z balkona bruhal na ostale gledalce.

"Smrad od bruhanja je bil tako močen, da se je veliko ljudi počutilo precej neprijetno, vsi tisti, na katere je moški bruhal, pa so razumljivo zapustili predstavo," je povedal vir.

Igralci so skušali nemoteno igrati naprej, potem ko je zavladala zmešnjava, vendar igralec Rudd na koncu predstave ni mogel brez komentarja. "Na koncu so se vsi šalili o tem, Paul Rudd pa je rekel, da je za igralca čudovito, če gledalce gane do solz ali jih nasmeje, da pa jih gane do te mere, da bruhajo, pa je čisto druga liga." Igralci so predstavo skoraj prekinili, je še znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.