Brunijeva se bo pridružila forenzikom

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Francoski prvi dami Carli Bruni Sarkozy so ustvarjalci serije Na kraju zločina ponudili vlogo v prihajajočih epizodah, ki jih bodo snemali v francoski prestolnici.
Oglej si celoten članek

Carla Bruni - Sarkozy je velika oboževalka forenzične serije Na kraju zločina, zato je producentom poslala pismo, v katerem jim je izpovedala svojo naklonjenost in razkrila, da si neznansko želi nastopiti v eni izmed epizod.

 

In kot kaže, je francoska prva dama prepričala producente, saj so ji že namenili lik v epizodah, ki jih bodo snemali v Parizu.

 

"Brunijeva nam je napisala res prisrčno pismo, zato bomo počaščeni, če bo lahko nastopila v epizodah, ki jih bomo snemali v Franciji," je povedal producent serije Carol Mendelsohn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.