Brunijeva v filmu Allena

Foto: Žurnal24 Nekdanja manekenka in pevka ne bo zamudila enkratne priložnosti sodelovanja s pr
Soproga francoskega predsednika je privolila, da bo nastopila v naslednjem filmu Woodyja Allena.
Oglej si celoten članek

Carla Bruni-Sarkozy je razkrila, da je bila vsa iz sebe, ko jo je ameriški režiser povabil k sodelovanju. Allen je do nje pristopil v začetku leta v Parizu, pevka in nekdanja manekenka pa je takoj privolila v sodelovanje, kljub temu, da sploh ne ve, kakšno vlogo bo igrala.

"Sploh nisem igralka. Najbrž bom brezupna, vendar take priložnosti ne smem zamuditi," je izdala 41-letnica. "Ko bom babica, bi rada rekla, da sem posnela film z Woodyjem Allenom."

Režiser pravi, da je Brunijeva brez vprašanja njegova prva izbira za glavno žensko vlogo v prihajajočem filmu. "Prepričan sem, da bo čudovita. Ima karizmo, zna nastopati, tako da ji občinstvo ni tuje," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.