Brunijeva že snema z Allenom

Foto: Žurnal24 Carla Bruni Woody Allen snemanje film Pariz Foto: Žurnal24 Carla Bruni Woody Allen snemanje film Pariz Foto: Žurnal24 Carla Bruni Woody Allen snemanje film Pariz Foto: Žurnal24 Carla Bruni Woody Allen snemanje film Pariz Foto: Žurnal24 Carla Bruni Woody Allen snemanje film Pariz Foto: Žurnal24 Carla Bruni Woody Allen snemanje film Pariz Foto: Žurnal24 Carla Bruni Woody Allen snemanje film Pariz
Za francosko prvo damo Carlo Bruni Sarkozy je prvi dan snemanja z režiserjem Woodyjem Allenom. Oba se odlično razumeta.
Oglej si celoten članek

Pred vsestransko Carlo Bruni Sarkozy, ki se je preizkusila v vlogi manekenke, tekstopiske in francoske prve dame, je nov izziv. Svoj dar zdaj preizkuša kot igralka v filmu Paris In Midnight, novem projektu režiserja Woodyja Allena.

Oblečena v belo bluzo in kavbojke je pred kamere na ulicah Pariza stopila v torek popoldne. Prizore snemajo okoli Panthéona v petem okrožju francoske prestolnice, v romantični komediji pa bodo zaigrali še Marion Cotillard, Adrien Brody, Rachel McAdams in Owen Wilson.

"Carla in Woody se na snemanju izjemno razumeta. Neprestano se pogovarjata in smejita. Prav tako tudi Owen," je povedal vir za People.

Na prvem snemalnem dnevu je prva dama preživela pet ur. Vir je povedal, da so en in isti prizor, ko se Brunijeva sprehaja s štruco kruha v roki, posneli okoli 32-krat. Sicer ima v filmu manjšo vlogo, zaigrala bo direktorico pariškega muzeja.



Pred prvo damo je še en snemalni dan, potem pa se bo s soprogom, francoskim predsednikom Nicolasom Sarkozyjem, ki jo je prišel spodbujat na snemanje, odpravila na počitnice.

Že novembra lani je Brunijeva naznanila, da bo sodelovala s slavnim režiserjem. Takrat je povedala, da sploh ni igralka, vendar takšne edinstvene priložnosti ne bi izpustila za nič na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.