Brunijevi se poročajo

Foto: Žurnal24 Mogoče je prav Carlina poroka prepričala Giorgia, da se je odločil za ta korak.
Letos smo že videli poroko italijanske manekenke Carle Bruni s francoskim predsednikom Sarkozyjem. Zdaj pa se je poročil še njen 88-letni dedek.
Oglej si celoten članek
Giorgio Remmert pri svojih 88 letih dokazuje, da še ni za staro šaro. Potem ko je njegova vnukinja februarja stopila v zakon, se je za isti korak odločil tudi sam. Giorgio je vzel 67-letno Italijanko Carlo Silvestri.

Ženinov sin Maurizio Remmert je biološki oče slavne Carle. Ali je bila Carla med povabljenci, ni znano. Zagotovo pa svojemu dedku želi srečen zakon.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.