Bruno ponovno samski

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
19-letni Bruno Lebar, nekdanji tekmovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je ponovno samski.
Oglej si celoten članek

Z 20-letnico, ki jo je spoznal prek družabnih omrežij, ni več v stikih: "Nisva imela nič resnega – bila mi je všeč, pogovarjala sva se prek Facebooka, nekajkrat sva se videla, sedaj pa sem ponovno samski,“ je Bruno razložil za Žurnal24.

Glede (pred)prejšnje simpatije, ki jo je spoznal še pred začetkom snemanja omenjenega šova, pa je Bruno o razlogu za razpad zveze povedal: "V času trajanja resničnostnega šova sva bila predolgo narazen, sicer pa sva se spoznala samo tri tedne pred samim začetkom snemanja. To niti ni bila prava zveza.“

Želi si, da bi lahko treniral z njo ...

O svoji idealni partnerici ima 19-letni finalist šova jasno sliko: "Je zabavna, simpatična in res imam željo, da bi v fitnesu lahko treniral z njo.“ Ležerni Bruno se s Fakijem, velikim zmagovalcem Kmetija: Nov začetek, v bližnji prihodnosti sicer kani podati v gostinski posel.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:18 9. Januar 2016.

    kako trapast naslov kako si lahko sploh vezi če si dopisuješ preko facebooka<br /><br />a je samo meni to trapasto …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.