Buble skočil v zakonski jarem

Foto: Žurnal24 35-letni pevec bo v nedeljo svoji izbranki še enkrat obljubil večno zvestobo. (F
Kanadski pevec Michael Buble je dahnil usodni da. Poročil se je z igralko in manekenko Luisano Lopilato.
Oglej si celoten članek

Buble in argentinska igralka sta si večno zvestobo obljubila na skromnem civilnem obredu v Buenos Airesu. Da je bila poroka vse prej kot tradicionalna, dokazuje tudi nevestina lahkotna poletna obleka, medtem ko je bil ženin oblečen v nekoliko elegantnejšo sivo obleko. Par v kratkem načrtuje razkošno poročno slavje, na katerem bo pevec svoji izbranki pred 300 gosti znova obljubil svojo zvestobo.

Pevec in igralka sta se spoznala na zabavi njegovega založnika v Argentini, pevec pa zatrjuje, da je šlo za ljubezen na prvi pogled. Buble je leta 2009 pokleknil in Luisano zasnubil pred vso družino, za njo pa je napisal tudi pesem z naslovom Haven't met you yet.

Buble je bil zaročen dvakrat, in sicer z dolgoletno partnerico Debbie Timuss in z igralko Emily Blunt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.