Buldog na skejtu navdušuje

Foto: Žurnal24 Tillman v akciji!
Oh, zakaj bi hodil, če je skejtanje veliko bolj zabavno, si najbrž misli angleški buldog Tillman, ki svoje mojstrovine kaže v sončni Kaliforniji.
Oglej si celoten članek

Video kužka, ki se je naučil skejtanja in več kot očitno v njem uživa, je na internetu že velika uspešnica. Ki nedvomno nasmeje! Štirinožec na skejtu brzi tako, da ima tri tačke na njem, s četrto pa se odriva. In Tillman je hitrejši kot njegov gospodar, ki teče zraven njega. Če se mu kak poskus ponesreči in se skejt obrne narobe, ga kuža hladnokrvno obrne nazaj. "Ljubi skejtanje in kar šviga naokoli," je povedal njegov lastnik Ron Davis, ki pravi, da je video s Tillmanom v glavni vlogi na internetu videlo že štiri milijone ljudi. Tri leta star buldog je začel skejtati, ko je bil star samo šest mesecev. In postal je tako dober, da mora na skejt skrivoma, saj se sicer takoj nabere preveč navdušenih gledalcev. Kaj zna Tillman, poglejte spodaj!


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.