Burno življenje Coco Chanel

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V sklopu projekcij Zvezde pod zvezdami pred Domom kulture v Velenju si lahko nocoj ob 21. uri ogledate biografsko dramo Coco Chanel (Coco avant Chanel).
Oglej si celoten članek

Biografija o slavni francoski modni oblikovalki Coco Chanel prikaže vse stopnje njenega burnega življenja: revni začetek, ko s sestro pristane v sirotišnici, najstniške poskuse pevskega uveljavljanja, neuspešno iskanje ljubezni v naročju dvoličnega bogataša ter končni razcvet s pomočjo izjemnih modnih stvaritev, ki so zaslovele po vsem svetu.

Režiserko Anne Fontaine je že dolgo fascinirala podoba Coco Chanel, poosebljeno modno oblikovalko pa je našla v igralki Audrey Tautou.

Projekcije so na sporedu vsak ponedeljek (razen 18. 7.) zvečer v juliju in avgustu. V primeru slabega vremena bomo filme zavrteli v Domu kulture Velenje. Cena vstopnice ni znana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.