Cage znorel sredi ulice

Foto: Žurnal24 Nicolas Cage je, verjetno vinjen, izgubil živce. (Foto: Flynet/JLP)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nicolas Cage je sredi Bukarešte izgubil živce. Njegovo spremstvo ga je le s težavo zvleklo v avto.
Oglej si celoten članek

46-letni hollywoodski zvezdnik Nicolas Cage se je pred nekim lokalom v romunski prestolnici drl na par. Dogodek je očividec posnel s svojim mobilnikom.

Razlog, zakaj je do spora prišlo, ni znan. "Sedi v avto in izgini. Za svojo čast bi umrl. /.../ Poglejte me v oči in spoštujete jih, kot spoštujete mene," je med drugim vpil igralec, ki v Romuniji snema nadaljevanje filma Ghost Rider.

Cage ima trenutno velike finančne težave. Za vrat mu diha davkarija, saj jim dolguje zajeten kupček denarja. Pravijo, da jim Cage dolguje najmanj 10 milijonov evrov. Nič nenavadnega torej, da ima zvezdnik v zadnjem času bolj rahle živce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.