Cameron Diaz pijana kot čep

Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz
Benji Madden je svojo ženo Cameron Diaz komaj spravil v avto.
Oglej si celoten članek

Slavna zakonca Benji Madden in Cameron Diaz so paparaci ujeli med zapuščanjem nekega bara, v katerem je bilo očitno zelo veselo. Cameron je namreč spila kozarček preveč, kar je njen mož skušal pred fotografi prikriti, a mu ni uspelo. Cameron, ki je pred avtomobilskimi vrati padla, je namreč komaj spravil v vozilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.