Cameron Diaz po tem, kar se je zgodilo Jamieju Foxxu, spet razmišlja o upokojitvi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ko je postala mama, se je odrekla snemanju, a jo je Jamie Foxx prepričal, naj sprejme vlogo v Netflixovem filmu.
Oglej si celoten članek

Igralka Cameron Diaz se je leta 2015 poročila z glasbenikom Benjijem Maddom, s katerim sta se štiri leta pozneje razveselila rojstva hčerke, ki jo je rodila nadomestna mama. Lepotica je igralsko kariero, ko je postala žena, obesila na klin in Hollywoodu obrnila hrbet, a jo je Jamie Foxx lani prepričal, da sprejme vlogo v filmu Back in Action. 

Mediji pa poročajo, da se bo zvezdnica, ko bo posnela vse svoje kadre, spet upokojila. Razlog za to je Foxx, ki je med snemanjem doživel živčni zlom, ki se je slabo končal za tri člane produkcije, ki so ostali brez dela. To pa ni edini razlog. Igralka zelo težko usklajuje delo in materinstvo, saj na dan dela tudi po 10 ur. "Bolj kot vse druga na svetu ljubi biti mama," je povedal vir. Cameron zato komaj čaka, da se lahko spet popolnoma posveti svoji hčerki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.