Cameron ima novega ljubimca

Foto: Žurnal24 Je Cameron tokrat našla pravo ljubezen?
Lepa Cameron Diaz je preživela romantičen konec tedna z igralcem Bradleyjem Cooperjem in zanetila govorice, da sta par.
Oglej si celoten članek

Bradley Cooper © Flynet Pictures/JLP

 
Vitka igralka Cameron Diaz ima novo ljubezen. Tako vsaj kaže, potem ko se je ves konec tedna družila z igralcem serije Alias, Bradleyjem Cooperjem .

V soboto zvečer sta si privoščila intimno večerjo v restavraciji Asia de Cuba, potem pa sta se udeležila zabave v lokalu Primehouse. "Bila sta si zelo blizu. Nekaj se zagotovo dogaja med njima, več kot očitno pa je bilo, da sta več kot samo prijatelja, " je povedal neki vir. Naslednji dan sta se udeležila nogometne tekme z Demi Moore in Ashtonom Kutcherjem .

Še pred kratkim so Cameron povezovali s pevcem Johnom Mayerjem . Igralka, ki se je januarja letos po štirih letih zveze razšla z Justinom Timberlakom , se je med poletjem zbližala z nekdanjim izbrancem Jessice Simpson . Bradleyja, ki je sveže ločen, pa so prejšnji mesec povezovali z igralko Jennifer Aniston .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.