Camilla tako divja kot Harry

Foto: Instagram Camilla Thurlow Foto: Instagram Camilla Thurlow Foto: Instagram Camilla Thurlow Foto: Instagram Camilla Thurlow Foto: Instagram Camilla Thurlow
Dvomimo, da bo kraljica Elizabeta II. novo dekle princa Harry z odprtimi rokami sprejela v družino.
Oglej si celoten članek

Princ Harry se je sedaj odločil za rjavolasko. Že tri mesece naj bi bil do ušes zaljubljen v 25-letno Camillo Thurlow, ki je prav tako divja kot on.

Nekdanja miss Edingbourgh se svoje ljubezni do tekile in divjih zabav prav nič ne sramuje. Njen profil na Instagramu je namreč poln fotografij, na katerih je vidno, da se Camilla zna zabavati.

Harry pa naj ne bi bil navdušen le nad Camillinim vedrim značajem, ampak tudi nad njenim inteligenčnim kvocientom. "Doslej še ni imel tako pametne punce. Zelo jo občuduje,“ je izdal Harryjev prijatelj.

Camilla, ki študira na fakulteti za šport, je sicer tudi velika dobrodelka. Že dve leti aktivno sodeluje pri organizaciji The Halo Trust, s katero je sodelovala tudi princesa Diana in kateri sedaj pomaga tudi Harry.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.