Camilla žalovala, princa pa se zabavala

Foto: FameFlynet william, harry Foto: FameFlynet william, harry Foto: FameFlynet william, harry Foto: FameFlynet william, harry Foto: FameFlynet william, harry Foto: FameFlynet william, harry Foto: FameFlynet william, harry Foto: FameFlynet william, harry Foto: FameFlynet william, harry Foto: FameFlynet william, harry
Britanska princa William in Harry se zabavata v ZDA.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, je žena princa Charlesa Camilla pred nekaj dnevi na tragičen način izgubila svojega brata Marka Shanda. Zanj so bila usodna vrtljiva vrata hotela, v katera se je zaletel, padel vznak in z glavo udaril ob pločnik. Zaradi hudih poškodb glave je pozneje umrl v bolnišnici.

Camilla je svojega brata pokopala v petek. Na pogrebu pa ni bilo niti Williama niti Harryja. Princa sta namreč nekaj dni prej odpotovala na prijateljevo poroko v Tennessee. Še prej sta obiskala Miami, opažena pa sta bila tudi na posestvu Elvisa Presleyja Gracelandu.

Nekaj utrinkov z njunega dopusta si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.