Camilla želela uničiti Williamovo zvezo s Kate

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Izšla je nova pikantna knjiga o britanski kraljevi družini.
Oglej si celoten članek

Christopher Andersen je napisal knjigo Game of Crowns, v kateri razkriva, da je žena princa Charlesa poskušala uničiti ljubezen med princem Williamom in Kate Middleton, ker je bila "zgrožena“ nad dejstvom, da sta golobčka vedno v središču pozornosti. V tistem času se je Camilla zelo trudila osvojiti srce britanskega naroda, saj so jo mnogi še vedno krivili za prezgodnjo smrt Charlesove prve žene, princese Diane.

Camilla naj bi pritiskala na moža, da svojega sina prepriča, da Kate ni prava zanj. Charles jo je ubogal in William je Kate leta 2007 res dal na čevelj. Camillino veselje pa ni trajalo dolgo. William je Kate le šest tednov pozneje prosil za odpuščanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:49 21. April 2016.

    čarovnica kamela.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.